Εκτύπωση Γίγαντες στο φούρνο Κατηγορία: Κυρίως Πιάτο Κουζίνα: Ελληνική Keyword Γίγαντες στο φούρνο, Παραδοσιακές Συνταγές Μερίδες: 6 Συστατικά 750 γρ γίγαντες Καστοριάς 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 καρότα στον τρίφτη 1 Σέλινο 2 σκελίδες σκόρδο Κόκκινη πιπεριά 2 φύλλα δάφνη Μπούκοβο-σάλτσα 1 κούπα ελαιόλαδο Εκτέλεση Εκτέλεση/ΟδηγίεςΒάζουμε τους γίγαντες σε κρύο νερό
Χρόνος εκτέλεσης: 3 μήνες. Υλικά: Linguini, αλάτι, πιπέρι, αυγό, πεκορίνο και μία γουρουνοκεφαλή. Κάποτε, πριν από περίπου 3 μήνες, μια παρέα ζήτησε από τον τρελό του χωριού να τους φτιάξει μια αυθεντική καρμπονάρα. Αυτός, πήρε το ρόλο του πολύ στα σοβαρά. Έτσι, αποφάσισα, εκτός από την καρμπονάρα, να φτιάξω και
Ο Τηλέμαχος και η Χριστίνα είναι αγαπημένοι φίλοι και εραστές της τέχνης (ερασιτέχνες) της μαγειρικής. Μαζί είχαμε μια συζήτηση, με θέμα το πώς θα αναδείξουμε τα φετουτσίνι κόκκινου κρασιού Melima, μέσα από μια λιτή συνταγή. Τα φετουτσίνι κόκκινου κρασιού Melima είναι χειροποίητα, με γνήσια υλικά και φυσική ξήρανση. Γι αυτό,
Υπάρχει μια παγκόσμια συνωμοσία των chef, σχετικά με τα καραμελωμένα κρεμμύδια. Σαν να θέλουν όλοι να αποτύχουμε! Ψάξτε, όλες οι συνταγές είναι των 10, 20 ή 30 λεπτών! Κι όμως, τα καραμελωμένα κρεμμύδια θέλουν πολύ χρόνο. Υπολογίστε 1 ώρα μαγείρεμα για να κάνετε μερακλίδικη δουλειά! Αν δε σκοπεύετε να αφιερώσετε
Θα σας πω τι κάνω όταν έρχονται φίλοι και βαριέμαι να μαγειρέψω. Ουζάκι και μεζεδάκι! Απόψε φτιάχνουμε μπρουσκέτες με κρίταμο, τοματίνια και γαυράκι! Μάλιστα, όταν τα διάφορα “μπινελίκια” είναι τόσο νόστιμα, τύφλα να ‘χουν τα μπελαλίδικα φαγητά! Διότι μπορούμε να συνδυάσουμε μερικά απλά υλικά, με εξαίσιο, αναπάντεχο αποτέλεσμα! Και επειδή