4 %

Πετιμέζι Άθερμο Βιολογικό Καραγγελή 250 ml

8,50  8,16 

Το άθερμο βιολογικό πετιμέζι, είναι συμπυκνωμένος μούστος από 100% βιολογικά σταφύλια με πιστοποίηση ΔΗΩ.

Είναι μια φυσική πηγή φυτικών ινών και είναι εξαιρετικά πλούσιο σε ενέργεια, σίδηρο, ασβέστιο, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και ρεσβερατρόλη, το γνωστό ελιξίριο της νεότητας.

Παράγεται «εν ψυχρώ», διατηρώντας όλα τα θρεπτικά συστατικά και τα αρώματα του σταφυλιού.

Δοκιμάστε το σκέτο σε σφηνάκι για άμεση τόνωση και ενέργεια και στη μαγειρική για μαρινάρισμα κρεατικών, στη ζαχαροπλαστική ως υγιεινή γλυκαντική ουσία ή προσθέστε το στη σαλάτα σας!

Διαθέσιμο

Αγόρασε αυτό το προϊόν τώρα και κέρδισε 24 Πόντους Meliory!

Περιγραφή

Το άθερμο βιολογικό πετιμέζι του Καραγγελή, είναι συμπυκνωμένος μούστος από 100% βιολογικά σταφύλια, από τους εύφορους αμπελώνες της ορεινής Πυλίας. Δεν περιέχει καθόλου συντηρητικά, χρωστικές και ζάχαρη.

Είναι μια φυσική πηγή φυτικών ινών και είναι εξαιρετικά πλούσιο σε ενέργεια, σίδηρο, ασβέστιο, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και ρεσβερατρόλη, το γνωστό ελιξίριο της νεότητας.

Παράγεται χωρίς βρασμό, όπως γίνεται συνήθως με το πετιμέζι, με μια «εν ψυχρώ» διαδικασία συμπύκνωσης του μούστου, που διατηρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά και τα αρώματα του σταφυλιού. Χάρις σε αυτήν την πρωτοποριακή μέθοδο παραγωγής, το πετιμέζι δεν έχει σκούρο, «καμένο» χρώμα, αλλά ελαφρώς ανοιχτό.

Ένας επιπλέον λόγος που επιλέξαμε το συγκεκριμένο πετιμέζι στο Meliory, είναι ότι πρόκειται για προϊόν βιολογικό, πιστοποιημένο από τον οργανισμό πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων ΔΗΩ.

Μπορείτε να καταναλώσετε το πετιμέζι σκέτο σε σφηνάκι για άμεση τόνωση και ενέργεια. Στη μαγειρική, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο μαρινάρισμα κρεατικών, στη ζαχαροπλαστική ως υγιεινή γλυκαντική ουσία. Επίσης, είναι εξαιρετικό στη σαλάτα σας!

Πληροφορίες

Βάρος 0.6 kg
Διαστάσεις 5 × 5 × 23 cm