Μαρμελάδα αρώνια με βανίλια Μαδαγασκάρης και νέκταρ αγαύης χωρίς ζάχαρη Jukeros 240 γρ

5,15 

Κλείστε τα μάτια και φαντασιωθείτε ! Φρέσκια αρώνια, γνήσια βανίλια Μαδαγασκάρης και γλυκό νέκταρ αγαύης. Ναι, όλα αυτά σε μια μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη!

Διαθέσιμο

Αγόρασε αυτό το προϊόν τώρα και κέρδισε 15 Πόντους Meliory!

Περιγραφή

Κλείστε τα μάτια και φαντασιωθείτε τη μαρμελάδα αρώνια! Φρέσκια αρώνια, γνήσια βανίλια Μαδαγασκάρης και γλυκό νέκταρ αγαύης. Ναι, όλα αυτά σε μια μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη!

Η μαρμελάδα αρώνια με βανίλια Μαδαγασκάρης και νέκταρ αγαύης, είναι μια δημιουργία του chef Δημήτρη Χωματά. Γνωστός στην Ελλάδα και το εξωτερικό για τις ευφάνταστες γεύσεις του, με τα προϊόντα Jukeros έχει ξεπεράσει τον εαυτό του!

Η βάση είναι η αρώνια, μια από τις πιο νόστιμες και ευεργετικές υπερτροφές. Δρα προληπτικά, αλλά και ιαματικά. Είναι πολύ πλούσια σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες και συμβάλλει στην υγεία αλλά και την ομορφιά!

Στη συνέχεια, προστίθεται η βανίλια Μαδαγασκάρης. Η γνήσια!

Τέλος, έρχεται το νέκταρ της αγαύης. Και η μαρμελάδα γίνεται γλυκιά, έτοιμη να γαργαλήσει τους γευστικούς σας κάλυκες! Χωρίς ζάχαρη! Η αγαύη είναι το μεξικάνικο φυτό, από το οποίο παράγεται η αυθεντική τεκίλα. Το νέκταρ της, είναι ένα φυσικό γλυκαντικό, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη!

Πληροφορίες

Βάρος 0.42 kg
Διαστάσεις 7 × 7 × 9 cm

Δείτε ακόμα...