Λιγκουίνι με Μαύρη Τρούφα 250 γρ

6,72 

Το Λιγκουίνι με Μαύρη Τρούφα είναι ένα σπάνιο ζυμαρικό, που απευθύνεται σε απαιτητικούς ουρανίσκους, που αγαπούν την Τρούφα. Είναι κατάλληλο για χορτοφάγους αλλά και ιδιαίτερα προσφιλές σε άτομα που ακολουθούν δίαιτα χαμηλή σε αλάτι και λιπαρά.

Το Meliory σας προτείνει να τα απολαύσετε λιτά: συνδυάστε τα με φρέσκο σκόρδο και ελαιόλαδο Μαύρης Τρούφας. Δεν χρειάζεται να προσθέσετε τίποτε άλλο, είναι εκπληκτικά!

Διαθέσιμο

Αγόρασε αυτό το προϊόν τώρα και κέρδισε 20 Πόντους Meliory!

Περιγραφή

Το Λιγκουίνι με Μαύρη Τρούφα είναι ένα σπάνιο ζυμαρικό και απευθύνεται σε απαιτητικούς ουρανίσκους, που αγαπούν την Τρούφα.

Παράγεται σε πολύ μικρή κλίμακα με παραδοσιακές συνταγές, σε συνεργασία με το τμήμα διατροφής και διαιτολογίας του ΤΕΙ Θεσσαλίας. Το αποτέλεσμα είναι ένα προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας, που αποδίδει τις ποιοτικότερες πρωτεΐνες, χωρίς τοξίνες, λίπη και χοληστερόλη, λόγω του συνδυασμού μανιταριών με δημητριακά.

Το Λιγκουίνι με Μαύρη Τρούφα του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας και Μανιταριών Μετεώρων είναι κατάλληλο για χορτοφάγους αλλά και ιδιαίτερα προσφιλές σε άτομα που ακολουθούν δίαιτα χαμηλή σε αλάτι και λιπαρά.

Το Λιγκουίνι με Μαύρη Τρούφα έχει τόσο φίνο άρωμα και γι αυτό το Meliory σας προτείνει να τα απολαύσετε λιτά, συνδυάζοντάς τα με φρέσκο σκόρδο και ελαιόλαδο Μαύρης Τρούφας. Δεν χρειάζεται να προσθέσετε τίποτε άλλο, είναι εκπληκτικά!

Η συσκευασία θα σας βγάλει 3 μερίδες.

Πληροφορίες

Βάρος 0.35 kg
Διαστάσεις 24 × 9 × 21 cm