5 %

Γκοφρέτες ρυζιού ολικής άλεσης με βρώμη Three Friends 130 γρ

2,53  2,40 

Οι γκοφρέτες ρυζιού ολικής άλεσης με βρώμη Three Friends είναι από τα πιο υγιεινά σνακ, χωρίς γλουτένη, και είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες με ελάχιστες θερμίδες ανά τεμάχιο. Ιδανικές για να σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε χωρίς να χαλάσετε την διατροφή που ακολουθείτε.

Τις λατρεύουν τα παιδιά και οι γονείς μπορούν να προσφέρουν ένα υγιεινό σνακ χωρίς βλαβερά λιπαρά.

Το Meliory.gr και η Three Friends φροντίζουν σταθερά για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που φθάνουν σε σας.

Διαθέσιμο

Αγόρασε αυτό το προϊόν τώρα και κέρδισε 7 Πόντους Meliory!

Περιγραφή

Οι γκοφρέτες ρυζιού ολικής άλεσης με βρώμη Three Friends παρασκευάζεται από ρύζι και είναι ένα από τα πιο υγιεινά σνακ, είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες και με ελάχιστες θερμίδες ανά τεμάχιο.

Βοηθούν να ισορροπήσετε μεταξύ διατροφής και καλής λειτουργίας του πεπτικού σας. Ιδανικές για να σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε χωρίς να χαλάσετε την διατροφή που ακολουθείτε.

H εταιρεία Three Friends δραστηριοποιείται στην παρασκευή και εμπορία συσκευασμένων προϊόντων βιολογικής γεωργίας υψηλής ποιότητας. Είναι μάλιστα η πρώτη ελληνική εταιρεία που παράγει βιολογικά τρόφιμα χωρίς γλουτένη.

Το Meliory.gr και η Three Friends φροντίζουν σταθερά για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που φθάνουν σε σας. Διαθέτοντας το κατάλληλα καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό επιλέγει με αυστηρά κριτήρια τις πρώτες ύλες και μας παρέχει πιστοποιημένα βιολογικά τρόφιμα που έχουν βραβευτεί σε διεθνείς εκθέσεις.

Πληροφορίες

Βάρος 0.15 kg
Διαστάσεις 9 × 9 × 19 cm