Γκοφρέτες ρυζιού βιολογικές με σοκολάτα γάλακτος Three Friends 65 γρ

1,92 

Οι γκοφρέτες ρυζιού με σοκολάτα γάλακτος Three Friends έχουν 40% ρύζι και 60% σοκολάτα, χωρίς γλουτένη, είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες και μόνο με 83 θερμίδες ανά τεμάχιο.

Ιδανικές για να σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε χωρίς να χαλάσετε την διατροφή που ακολουθείτε. Τις λατρεύουν τα παιδιά και οι γονείς μπορούν να προσφέρουν ένα υγιεινό σνακ!

Το Meliory.gr και οι Three Friends φροντίζουν σταθερά για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που φθάνουν σε σας.

Διαθέσιμο

Αγόρασε αυτό το προϊόν τώρα και κέρδισε 6 Πόντους Meliory!

Περιγραφή

Οι γκοφρέτες ρυζιού με σοκολάτα γάλακτος Three Friends έχουν 40% ρύζι και 60% σοκολάτα, είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες και μόνο με 83 θερμίδες ανά τεμάχιο. Ιδανικές για να σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε χωρίς να χαλάσετε την διατροφή που ακολουθείτε.Τις λατρεύουν τα παιδιά και οι γονείς μπορούν να προσφέρουν ένα υγιεινό σνακ!

H εταιρεία Three Friends δραστηριοποιείται στην παρασκευή και εμπορία συσκευασμένων προϊόντων βιολογικής γεωργίας υψηλής ποιότητας. Είναι μάλιστα η πρώτη ελληνική εταιρεία που παράγει βιολογικά τρόφιμα χωρίς γλουτένη.

Το Meliory.gr και οι Three Friends φροντίζουν σταθερά για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που φθάνουν σε σας. Διαθέτοντας το κατάλληλα καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό επιλέγει με αυστηρά κριτήρια τις πρώτες ύλες και μας παρέχει πιστοποιημένα βιολογικά τρόφιμα που έχουν βραβευτεί σε διεθνείς εκθέσεις.

Πληροφορίες

Βάρος 0.07 kg
Διαστάσεις 18 × 3 × 9 cm