Μανιτάρι Βωλίτης σε λάδι 260 γρ

11,50 

Ο Βωλίτης σε λάδι είναι ο απόλυτος μανιταρομεζές. Έχει ασύγκριτη, πληθωρική γεύση και υφή, ενώ το άρωμά του τον έχει καθιερώσει στη συνείδησή μας ως το βασιλιά των μανιταριών. Περιέχει σε αφθονία βιταμίνη D και πρωτεΐνες, χωρίς να σας επιβαρύνει με υδατάνθρακες και λίπη. Δεν περιέχει συντηρητικά.

Μπορείτε να τον σερβίρετε σκέτο, συνοδεύοντας ένα έντονο λευκό κρασί, ή να το προσθέσετε σε μια πλούσια σαλάτα.

Διαθέσιμο

Αγόρασε αυτό το προϊόν τώρα και κέρδισε 35 Πόντους Meliory!

Περιγραφή

Ο Βωλίτης σε λάδι είναι ο απόλυτος μανιταρομεζές. Έχει ασύγκριτη, πληθωρική γεύση και υφή, ενώ το άρωμά του τον έχει καθιερώσει στη συνείδησή μας ως το βασιλιά των μανιταριών. Πρόκειται για ένα από τα πιο περιζήτητα και τα πιο γνωστά μανιτάρια και αποτελεί σημαντική πηγή βιταμίνης D και είναι πλούσιος σε πρωτεΐνες, ενώ είναι φτωχός σε υδατάνθρακες και λίπη. Δεν περιέχει συντηρητικά.

Γνωστός και με τις λαϊκές ονομασίες Βασιλικός, Βασιλομανίταρο ή Καλογεράκι, αναπτύσσεται στις ρίζες των φυλλοβόλων και των κωνοφόρων δέντρων.

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Μανιταριών Μετεώρων, σε συνεργασία με το τμήμα διατροφής και διαιτολογίας του ΤΕΙ Θεσσαλίας, δημιούργησε μια ολοκληρωμένη σειρά με βάση τα μανιτάρια, με κορυφαίες προδιαγραφές ποιότητας και διατροφικής αξίας.

Ο Βωλίτης σε λάδι είναι έτοιμος προς κατανάλωση. Μπορείτε να τον σερβίρετε σκέτο, συνοδεύοντας ένα έντονο λευκό κρασί, ή να το προσθέσετε σε μια πλούσια σαλάτα. Και προσοχή, μην πετάξετε το λαδάκι αφού καταναλώσετε τα μανιτάρια! Στο Meliory το κρατάμε και το χρησιμοποιούμε στις σαλάτες ή σε φαγητά, πραγματικά τα απογειώνει! Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο.

Πληροφορίες

Βάρος 0.56 kg
Διαστάσεις 10 × 10 × 13 cm