9 %

Βιδούλες με μανιτάρι 400 γρ

4,54  4,15 

Οι Βιδούλες είναι πλασμένες με Βωλίτη (Βασιλομανίταρο) και θα σας οδηγήσουν σε ξεχωριστές γευστικές διαδρομές. Είναι κατάλληλες για χορτοφάγους αλλά και ιδιαίτερα προσφιλείς σε άτομα που ακολουθούν δίαιτα χαμηλή σε αλάτι και λιπαρά.

Το Meliory σας προτείνει να βράσετε τα ζυμαρικά σε άφθονο νερό και ολοκληρώσετε το μαγείρεμά τους σε μια πλούσια κόκκινη σάλτσα με αποξηραμένα μανιτάρια.

Διαθέσιμο

Αγόρασε αυτό το προϊόν τώρα και κέρδισε 12 Πόντους Meliory!

Περιγραφή

Οι Βιδούλες είναι πλασμένες με Βωλίτη (Βασιλομανίταρο) και θα σας οδηγήσουν σε ξεχωριστές γευστικές διαδρομές.

Πρόκειται για μια μικρής κλίμακας παραγωγή, σε συνεργασία με το τμήμα διατροφής και διαιτολογίας του ΤΕΙ Θεσσαλίας, που τηρεί τις παραδοσιακές συνταγές και δίνει ένα προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας, πλούσιο σε πρωτεΐνες. Εξάλλου, ο συνδυασμός μανιταριών με δημητριακά, αποδίδει τις ποιοτικότερες πρωτεΐνες, χωρίς τοξίνες, λίπη και χοληστερόλη.

Οι Βιδούλες με μανιτάρια του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας και Μανιταριών Μετεώρων είναι κατάλληλες για χορτοφάγους αλλά και ιδιαίτερα προσφιλείς σε άτομα που ακολουθούν δίαιτα χαμηλή σε αλάτι και λιπαρά.

Το Meliory σας προτείνει να βράσετε τα ζυμαρικά σε άφθονο νερό και ολοκληρώσετε το μαγείρεμά τους σε μια πλούσια κόκκινη σάλτσα με αποξηραμένα μανιτάρια της αρεσκείας σας. Θα έχετε ένα αποτέλεσμα εντυπωσιακό, με γεμάτη, ολοκληρωτική γεύση που θα σας συναρπάσει!

Η συσκευασία είναι για 4 μερίδες.

Πληροφορίες

Βάρος 0.5 kg
Διαστάσεις 24 × 9 × 21 cm