Έαρ Ροζέ Οίνος 0,75 lit ΠΓΕ Πελοπόννησος

4,95 

Έαρ σημαίνει Άνοιξη, ανθοφορία. Όνομα ταιριαστό, για αυτό το φρέσκο αρωματικό ροζέ κρασί της Οινομεσσηνιακής, με το τριανταφυλλί λαμπερό χρώμα και τη φρουτώδη γεύση. Για την παραγωγή του επιλέχθηκε η ερυθρή ποικιλία Αγιωργίτικο. Είναι ένα κρασί ευχάριστο, δροσερό και φίνο. Απολαύστε το δροσερό, σκέτο, είτε συνδυάζοντάς το με φρούτα, ή ελαφριά τυριά, καθώς και με μια πλούσια μεσογειακή σαλάτα.

Διαθέσιμο

Αγόρασε αυτό το προϊόν τώρα και κέρδισε 15 Πόντους Meliory!

Περιγραφή

Από τους ορεινούς αμπελώνες της Νεμέας, το Έαρ της Οινομεσσηνιακής είναι το αγαπημένο ροζέ κρασί, με το λαμπερό τριανταφυλλί χρώμα με τη φρουτώδη γεύση. Πολύ γρήγορα απέκτησε το πιο φανατικό κοινό ανάμεσα στους γνώστες του καλού κρασιού.

Το Έαρ, το ανοιξιάτικο ροζέ της Οινομεσσηνιακής, είναι από τα πιο κοσμογυρισμένα κρασιά. Αν ταξιδεύετε,  θα το συναντήσετε σε επιλεγμένες κάβες και εστιατόρια του  Παρισιού, της  Νέας Υόρκης, της Μόσχας αλλά και στην κοσμοπολίτικη Σαγκάη.

Παράγεται από επιλεγμένο Αγιωργίτικο, γνωστό και ως Μαύρο ή Μαυρούδι Νεμέας. Είναι μία από τις πιο εκλεκτές αλλά και τις πιο πλούσιες σε χρώμα ελληνικές ερυθρές ποικιλίες αμπέλου.  Σαγηνεύει τις αισθήσεις, με την κομψότητα, την φρεσκάδα και την ένταση των αρωμάτων του. Προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία για την μύτη αλλά και το στόμα όσων το έχουν δοκιμάσει.

Στο Meliory λατρεύουμε το καλό κρασί. Αγαπάμε τις εξορμήσεις, τις επισκέψεις σε οινοποιεία και τις γευσιγνωσίες. Μας ενθουσιάζει η αναζήτηση του ξεχωριστού, του γνήσιου, του μοναδικού κρασιού.

Απολαύστε το δροσερό, σκέτο, είτε συνδυάζοντάς το με φρούτα, ή ελαφριά τυριά, καθώς και με μια πλούσια μεσογειακή σαλάτα.

Πληροφορίες

Βάρος 1.3 kg
Διαστάσεις 7 × 7 × 32 cm