Αποστολές Προϊόντων

Αποστολές προϊόντων

Μεταφορικά κόστη

-Για τις παραγγελίες σας εντός Αττικής, που υπερβαίνουν τα 55€ και έως 5 kg, το Meliory.gr σας προσφέρει δωρεάν τα μεταφορικά.

-Για τις παραγγελίες σας στην υπόλοιπη Ελλάδα, που υπερβαίνουν τα 65€ και έως 5kg, το Meliory.gr σας προσφέρει δωρεάν τα μεταφορικά.

-Η χρέωση για παραγγελίες αξίας μικρότερης των 55 € στην Αττική και 65€ στην υπόλοιπη Ελλάδα , είναι 3,60 €.

-Για παραγγελίες από 5kg έως 8kg , ανεξαρτήτως χρηματικού ποσού, τα μεταφορικά είναι 3,95€ , για όλη την Ελλάδα.

-Για παραγγελίες από 8kg και άνω, ανεξαρτήτως χρηματικού ποσού, τα μεταφορικά είναι 5,95€ , για όλη την Ελλάδα.

Οι παραπάνω χρεώσεις αφορούν αποστολές σε όλη την Ελλάδα χωρίς περιορισμούς σε νησιά – δυσπρόσιτες – ή απομακρυσμένες περιοχές.

Κόστος αντικαταβολής

Σε περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, το επιπλέον κόστος θα είναι 1,95 €, ανεξαρτήτως της αξίας της παραγγελίας.

Τρόποι αποστολής

Το Meliory.gr συνεργάζεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex για την αποστολή των προϊόντων.

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 14:00, εκτελούνται αυθημερόν, αλλιώς την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Συνήθως, οι παραγγελίες παραδίδονται στους πελάτες μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα, με εξαίρεση δυσπρόσιτες ή απομακρυσμένες περιοχές, που ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 3 έως 7 εργάσιμες ημέρες.

Όλες οι παραδόσεις γίνονται καθημερινές 10 πμ με 5 μμ. Παραδόσεις δε γίνονται Σάββατο.

Το Meliory.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα του Meliory.gr ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση.

Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών, η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας με κάποιο διαφορετικό τρόπο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2299085814 ή στο info@meliory.gr και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να σας εξυπηρετήσουμε.

Έλλειψη προϊόντος

Το Meliory.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το απόθεμα των προϊόντων μας να είναι ακριβές και να μην υπάρχουν περιπτώσεις που, ενώ το προϊόν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα να εμφανίζεται διαθέσιμο για παραγγελία, να υπάρχει έλλειψη στην αποθήκη μας.

Σε τέτοια περίπτωση έλλειψης του προϊόντος που παραγγείλατε ή καθυστέρηση της παράδοσης λόγω ανωτέρας βίας (καιρικών συνθηκών, απεργιών κτλ), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας επιβεβαιώσετε αν επιθυμείτε να  ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Μη παραλαβή προϊόντος

Σε περίπτωση που ο πελάτης έχει επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή και δεν παραλαμβάνει την παραγγελία του, από δική του υπαιτιότητα και χωρίς να μας εξηγήσει τον λόγο και η παραγγελία επιστρέφεται σε εμάς, τότε δεν ξαναστέλνεται η παραγγελία με αντικαταβολή. Οι μέθοδοι πληρωμής που θα ισχύουν θα είναι πληρωμή με κάρτα ή τραπεζική κατάθεση.